Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедистки Донеччини – на п’єдесталі чемпіонату України в парній гонці

З 31 серпня по 2 вересня в Білій Церкві проходив чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок, юнаків і дівчат та Кубок України в індивідуальній та груповій гонках серед чоловіків та жінок.

У змаганнях взяли участь 26 команд, усього – 185 осіб. Донецьку область представляли 19 спортсменів (3 чоловіків, 1 жінка, 1 юніор, 2 юніорки, 8 юнаків, 4 дівчат).

Серед чоловіків у парній гонці на 50 км спортсмени із Донецької області Кирило Рагозін та Олександр Деревянко (обидва – Краматорськ, ОСДЮСШОР) посіли 8 місце з часом 1 година 7 хв.

Серед жінок у парній гонці на 25 км впевнену перемогу здобули Валерія Кононенко (Донецька область, ОСДЮСШОР, тренер – В.Красов) та Ольга Шекель (м. Київ, ЦШВСМ СК «Кольс»). Їх результат – 30 хв. 26 сек.

«Бронзу» в змаганнях серед юніорок вибороли спортсменки Донецької області Анжеліка Тетерич та Анастасія Зубко (36 хв. 26 сек.).

Серед дівчат срібні медалі отримали представниця Донецької області Єлизавета Арчибасова та Інга Северинова із Хмельницької області. 25 км вони проїхали за 37 хв. 07 сек.

У змаганнях серед юнаків боротьбу за золоті нагороди вели 6 пар із 39-ти, які стартували. Підсумок їхньої боротьби вирішили останні 5 км, і призерів розділили лічені секунди. Пара із Донецької області в складі Данила Нікуліна та Володимира Василюка посіла 6 місце з результатом 32 хв. 28 сек.

Додамо, що 3-5 вересня Біла Церква прийме Кубок України серед чоловіків та жінок з велоспорту на шосе в гонці на час і груповій гонці та всеукраїнські змагання серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

 
02.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах