Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня знань хокейний клуб «Донбас» вручив подарунки першокласникам Донецької області

1 вересня, у всесвітній День знань, хокейний клуб «Донбас» спільно з благодійним Фондом Бориса Колеснікова привітав першокласників Донецької області.

У цей святковий день учням шкіл Костянтинівського та Красноармійського районів, а також Дружківки і Костянтинівки були вручені 2400 фірмових рюкзаків з необхідним учнівським приладдям.

«Хокейний клуб «Донбас» вітає всіх школярів з початком нового навчального року. Особливо хотілося б відзначити тих, для кого це свято проходить вперше, - першокласників! Для них дзвенить перший у житті шкільний дзвоник і починається новий етап життя.

Оздоровлення молодого покоління, всебічна підтримка і підготовка нового покоління української спортивної еліти – один із пріоритетних напрямків діяльності клубу. Ми продовжуємо, спільно з Фондом Бориса Колеснікова, вітати школярів Донецької області. Сьогодні кожен першокласник Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського та Красноармійського району отримав фірмовий рюкзак ХК «Донбас» зі шкільним приладдям», - зазначив генеральний директор ХК «Донбас» Олексій Брага.

Серед почесних гостей подарунки школярам вручали гравці основного складу ХК «Донбас» Сергій Варламов, Денис Кочетков і Віктор Захаров.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
02.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах