Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – на п’єдесталі чемпіонату України на шосе в командній гонці

З 27 по 29 серпня в Білій Церкві проходив чемпіонат України з велоспорту на шосе в командній гонці серед чоловіків, жінок, юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

У змаганнях взяло участь 25 команд, усього – 197 осіб. Донецьку область представляли 9 спортсменів (1 чоловік, 1 жінка, 1 юніор, 2 юніорки, 3 юнаки, 1 дівчина).

Серед чоловіків на дистанції 65 км срібні медалі з результатом 1:14.00 виборола команда Донецької-Миколаївської областей, у складі якої виступав вихованець ОСДЮСШОР з велоспорту Данило Кондаков (тренер – Б.Міньковський).

Серед жінок впевнену перемогу здобула команда МІХ у складі Валерії Кононенко (Донецька область, ОСДЮСШОР, тренер – В.Красов), Ольги Шекель (Київ), Інни Метальнікової (Київська область) та Анастасії Годи (Тернопільська область). 42 км вони подолали за 54 хв. 31 сек.

Серед юнаків «золото» з результатом 27 хв. 13 сек. виборов колектив МВУФК Миколаївської області, у складі якого виступав спортсмен з Донеччини Артур Борисенко (ОСДЮСШОР, тренер – В.Красов).

Серед юніорок золоті медалі здобула команда Хмельницької-Донецької областей, у складі якої виступали Анжеліка Тетерич та Анастасія Зубко (обидві – СК «ІСД», тренери – М.Мирза - С.Чуть). 21 км переможниці подолали за 29 хв. 35 сек.

Серед дівчат «срібло» командної гонки на 21 км з результатом 30 хв. 45 сек. отримала збірна Донецької-Хмельницької областей, у складі якої наш регіон представила Єлизавета Арчибасова (ДЮСШ «Темп», тренери О.Бережний – С.Чуть).

Додамо, що з 31 серпня по 5 вересня Біла Церква прийме чемпіонат України в парній гонці серед всіх вікових категорій та кубок України в гонці на час та груповій гонці, де спортсмени Донецької області також візьмуть участь.

 
29.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах