Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську підвели підсумки спартакіади школярів «Юність» і нагородили кращих вчителів фізкультури

27 серпня в ЗОШ № 2 Красноармійська підвели підсумки спартакіади школярів «Юність» та вручили нагороди кращим учителям з фізичної культури міста.

Методичну нараду педагогів відкрив голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук. Привітавши вчителів з початком навчального року, він подякував їм за роботу з фізичного виховання школярів.

У 2014-2015 навчальному році учасниками міської спартакіади школярів «Юність», у рамках якої пройшли змагання з настільного тенісу, шахів, баскетболу, футболу, легкоатлетичного багатоборства, стали 1292 учні.

За підсумками всіх видів спартакіади серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів кращою стала ЗОШ № 6, другою – ЗОШ № 36, третьою – ЗОШ № 15.

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів перше місце здобула ЗОШ № 9, друге – Красноармійський УВК, а третє місце розділили три навчальних заклади – ЗОШ № 2, ЗОШ № 8 і ліцей «Надія».

Педагогам вручили почесні грамоти, а переможцям – призові кубки.

Віктор Поліщук окремо відзначив важливість фізичної підготовки для підростаючого покоління, оскільки 50% школярів Красноармійська перебувають на диспансерному обліку в дитячих поліклініках. Також Віктор Поліщук повідомив, що Красноармійськ взяв на себе почесний обов’язок щодо проведення з 1 вересня в усіх школах міста олімпійських уроків.

На цьому урочиста частина закінчилася, після чого педагоги перейшли до методичної наради з обговорення плану роботи на 2015-2016 навчальний рік.

 
28.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах