Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську відбувся матч з регбі. Бійці полку «Азов» грали з вихованцями ДЮСШ

Дотримуючись принципів патріотичного виховання молоді, 26 серпня на СК «Металург» відбувся товариський матч з регбі між бійцями полку «Азов» і випускниками Красноармійської ДЮСШ. Гра була приурочена 140-річчю міста Красноармійськ та Дню шахтаря. Організаційну підтримку надав комітет по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради. Призовий фонд виділила обласна організація Регбі-ліг.

Голова міського спорткомітету Віктор Поліщук поінформував, що подібні заходи за участю військових у Красноармійську вже проводилися. Зокрема, турнір з міні-футболу, присвячений Дню медика. У ньому взяли участь кілька команд: 66-го Львівського госпіталю, полку «Дніпро», Красноармійської міліції, військкомату та ДЮСШ.

Перед початком матчу тренер ДЮСШ Ігор Юркін провів розминку з юніорами і випускниками спортшколи. У суддівській колегії пробували свої сили юні спортсмени.

Капітан команди полку «Азов» Павло, позивний Маляр, розповів, що для тренувань особливо часу не було, але все-таки 2-3 рази між бойовими чергуваннями вдалося провести підготовку до матчу. Професійно регбі в команді займалися всього три бійці, проте це зовсім не заважало хлопцям приїхати на матч з чудовим настроєм і бажанням перемогти.

Після привітання і рукостискання, команди вишикувалися. Віктор Поліщук поздоровив учасників з минулим Днем Незалежності України і побажав їм спортивних успіхів та миру.

У першому таймі з рахунком 4:3 лідирувала команда ДЮСШ. Незважаючи на те, що воїни «Азова» перевершували суперників за віком і м’язовій масі, вихованці спортшколи виявилися більш мобільними і забили три голи поспіль з інтервалами по 2 хвилини. За підсумками матчу з рахунком 5:5 перемогла дружба.

Після закінчення другого тайму відбулося нагородження кращих гравців: відзнаки отримали боєць полку «Азов» Володимир і випускник ДЮСШ Микола Грушевський. Потім спортсмени сфотографувалися на пам’ять.

 

 
27.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах