Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивні змагання з нагоди Дня Прапору України відбулися у Волноваському районі

23 серпня з нагоди святкування Дня Прапору України на базі стадіону Волноваської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 відбулися спортивні змагання.

На заході були присутні голова Волноваської районної військово-цивільної адміністрації Валерій Лубінець та Волноваський міський голова Сергій Демченко.

У незвичному футбольному матчі зустрілися команда учнів і команда учителів. У підсумку, велику роль зіграв досвід педагогів, які виграли з рахунком 6:3. При цьому у кожного з гравців залишився гарний настрій завдяки позитивним емоціям під час матчу.

Після футбольних баталій розпочалися змагання з волейболу. Вчителі, керівники районних підрозділів Волноваської РДА, представники Волноваської центральної районної лікарні, представники районного відділу внутрішніх справ, військові, учні шкіл були розділені на сім команд. Кращою в підсумку виявилася збірна під керівництвом Геннадія Жаркова «Волноваха – 1».

У цей же час пройшли і змагання з міні-футболу. Перемогу тут отримала команда «Локомотив» (тренер – Микола Куркурін), друге місце виборола команда від військового комісаріату «Патріот» (тренер – Сергій Самойленко).

Усіх переможців нагородили грамотами та цінними подарунками.

 
26.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах