Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині стартувала обласна спартакіада серед держслужбовців

14 серпня в Слов’янську на спортивній базі міського хіміко-механічного технікуму стартували обласні фінальні змагання серед державних службовців Донеччини.

У боротьбу за право називатися найспортивнішими включилися 14 збірних команд регіону – Донецької облдержадміністрації і 13 районів: Артемівського, Великоновосілківського, Волноваського, Володарського, Добропільського, Костянтинівського, Красноармійського, Мар’їнського, Олександрівського, Першотравневого, Слов’янського, Тельманівського та Ясинуватського.

На відкритті змагань учасників привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Андрусів і начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

- Дуже приємно бачити державних службовців Донеччини разом на спортивному заході. Дякую всім вам, що, незважаючи на складні часи і робочу зайнятість, ви змогли знайти час, щоб зустрітися в одному місці. Спорт дійсно об’єднує, тому важливо, щоб обласні змагання в нашому регіоні проводилися і надалі, - зазначив Віктор Андрусів.

Слова подяки командам за те, що вони своїм прикладом доказали єднання не тільки в державній службі на благо України, але і у відношенні до спорту та фізичної культури як важливої складової життя населення регіону, висловив Володимир Мицик. Він побажав усім учасникам відчути дух змагань, показати свої кращі здібності і досягти перемог.

У фінальній частині Спартакіади цього року беруть участь близько 240 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Донецької області. Змагання проходять у 5 видах спорту: волейболі, футзалі, шахах, шашках і настільному тенісі.

 

 
14.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах