Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команди ДЮСШ ХК «Донбас» виступлять на міжнародних турнірах

Команди дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» виступлять на міжнародних турнірах, які з 24 по 29 серпня будуть проходити в Білорусії та Росії.

У період з 27 серпня по 29 серпня в місті Горки (Білорусія) пройде міжнародний хокейний турнір, у якому візьмуть участь 8 команд, включаючи «Донбас 2003». Турнір проводитиметься в 2 етапи за правилами ІІХФ із силовою боротьбою і пробросами.

Команда «Донбас 2004» візьме участь у турнірі «Передсезонний кубок Бобруйська-2015», який проходитиме в період з 26 по 28 серпня в льодовому палаці «Бобруйськ-Арена». Його учасниками будуть 6-8 команд у складі 20 хокеїстів (18 польових + 2 воротарі).

Третя команда дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» 2005 року народження візьме участь у турнірі, присвяченому Дню міста Олексіївка (Росія, Бєлгородська область). Турнір проводитиметься з 24 по 26 серпня в льодовому палаці «Невський» серед 7 команд.

Юні хокеїсти команди «Донбас 2006» візьмуть участь у турнірі, присвяченому 72-й річниці перемоги в Курській битві, який проходитиме з 25 по 27 серпня в місті Курськ (Росія).

 

За інформацією ХК «Донбас»
http://hcdonbass.com/

 
12.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах