Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулося урочисте відкриття чемпіонату міста з футболу

8 серпня в Краматорську відбулося урочисте відкриття чемпіонату міста з футболу серед команд 2-ї та Молодіжної ліги.

Чемпіонат організований Федерацією футболу Північного Донбасу, за підтримки центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» міського відділу молоді та спорту, молодіжної платформи ВІЛЬна ХАта і Краматорської Вірменської Громади.

За словами голови місцевої Федерації футболу Романа Папиріна, ідея організації молодіжного чемпіонату виникла давно. Федерація не могла залишитися осторонь, і старт змагань став лише питанням часу. Турнір було вирішено зробити відкритим. У ньому вже бере участь команда зі Слов'янська, а також йдуть переговори з командами і спонсорами з інших міст регіону.

«Ми не збираємося зупинятися на чемпіонаті і вже обговорюємо ідею кубкового турніру, - зазначив Роман Папирін. - Нашою головною метою є залучення молоді до спорту та активного способу життя. Що надзвичайно важливо в наш нелегкий час. Увести дітей з вулиці, дати їм шанс розвиватися, рости як футболістам – ось наше основне завдання».

Усього в змаганнях бере участь 16 команд: 7 у Другій лізі і 9 в Молодіжній.

«Це перший чемпіонат такого роду. Раніше проводилися лише невеликі турніри, - говорить начальник ФК «Сапфір» Ваге Маміконян. - І чемпіонат цей – реальний шанс для хлопців піднятися вище рівня дворового футболу».

Головним спонсором турніру виступила турфірма «Гранд Вояж».

 
11.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах