Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донецької області взяли участь у змаганнях в омніумі у Львові

З 6 по 9 серпня у Львові відбулися міжнародні змагання Гран-Прі Галичина, чемпіонат України в омніумі серед дівчат та юнаків і чемпіонат України з неолімпійських видів серед жінок та чоловіків.

Команда Донецької області була представлена на змаганнях у складі 5 спортсменів (2 дівчини, 2 юнаки, 1 жінка).

У багатоденній гонці серед юнаків (омніум), де брало участь 56 чоловік, представники нашого регіону показали наступні результати: Данило Нікулін був четвертим, а Володимир Василюк – шостим.

У змаганнях серед дівчат, де було заявлено 22 спортсменки, велосипедистки Донецької області увійшли до десятки кращих: Єлизавета Арчибасова (СК ІСД, тренери О.Бережний – С.Чуть) посіла 6 місце, а 12-річна Катерина Сафронова (ОСДЮСШОР з велоспорту, тренер В.Красов), яка вперше брала участь в омніумі, стала десятою.

У груповій гонці на 80 кіл з 8 ПФ серед жінок Донеччину представляла Валерія Кононенко. Через травму (зламаний палець на нозі) наша спортсменка виступала впівсили і в підсумку посіла 5 місце.

Додамо, що в змаганнях взяли участь представники 6 країн (Україна, Польща, Болгарія, Азербайджан, Литва, Білорусь), усього – 180 спортсменів з 16 команд.

 
09.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах