Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


НОК України підтримує Донецьку область

Сьогодні з робочим візитом місто Артемівськ відвідала виконавчий директор Національного олімпійського комітету України Наталія Коваленко.

У рамках візиту було проведено огляд майбутнього місця для розміщення Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки – табору «Вогник», після чого в спортивному комплексі «Металург» відбулася зустріч зі спортивною громадськістю Артемівська і Артемівського району. У ній взяли участь заступник Артемівського міського голови Тетяна Куліш, в.о. начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

Мета зустрічі – передача Донецькому вищому училищу олімпійського резерву ім. С.Бубки спонсорської допомоги від Національного олімпійського комітету України, у вигляді: спортивного одягу та взуття, книг, брошур, олімпійських та українських прапорів, а також предметів з олімпійською символікою.

Наталія Коваленко передала училищу спонсорську допомогу від НОК України і висловила підтримку у відновленні діяльності навчального закладу, як важливого суб’єкту олімпійського руху і скарбнички олімпійського резерву до збірних команд України. Вона зазначила, що НОК України і в подальшому опікуватиметься проблемами училища та надаватиме постійну допомогу в його роботі. Також на базі ДВУОР буде відкрито філію Олімпійської Академії.

Урочисте відкриття навчального року в училищі заплановано на 15 вересня 2015 року, де особисто візьме участь Сергій Бубка.

Також наприкінці вересня 2015 року очікується проведення звітно-виборчої асамблеї відділення Національного олімпійського комітету в Донецькій області, яке виведено на територію, підконтрольну українській владі, – у м.Красноармійськ.

Таким чином, вищезазначені заходи спрямовані на збереження славетних олімпійських традицій Донецького краю і поширення олімпійського руху.

 
07.08.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах