Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі продовжують традиції стрілецького спорту

Місто Маріуполь славиться досягненнями в багатьох видах спорту, одним із яких є кульова стрільба. Ось уже більше 40 років у місті існує стрілецький спорт, завдяки чому діти, юнаки та дівчата змагаються у влучності, цілеспрямованості, самовладанні та багатьох інших спортивних якостях.

Стрілецька секція в Маріуполі була відкрита в 1973 р. з ініціативи ентузіаста-засновника Миколи Горбова, працівника ЖЗВМ. За час роботи в дитячо-юнацькій спортивно-технічній школі зі стрілецького спорту було підготовлено більше 40 майстрів спорту, майстри міжнародного класу, спортсмени - члени молодіжної збірної команди СРСР, України, що ставали призерами та чемпіонами європейських і міжнародних змагань. У 1981 р. був введений у експлуатацію маріупольський спортивно-стрілецький комплекс, і вже в 1986 р. команда Маріуполя виграла фінал чемпіонату СРСР серед ДЮСШ та профспілок.

Переживши роки і зміни, у школі були додані прикладні та технічні види спорту: триатлон, підводне плавання, морське багатоборство, веслування на ялах. З травня 2015 р. міською радою було прийнято рішення про створення єдиної Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КУ «КДЮСШ») Маріуполя, до якої увійшла ДЮСТШ зі стрілецького спорту ТСОУ з усіма прикладними, олімпійськими і технічними видами спорту.

Секція розташована за адресою: вул. Сеченова, 63а. Досвідчений колектив тренерів-викладачів, майстрів спорту запрошує юнаків та дівчат на заняття, де молоде покоління зміцнює здоров’я, отримує спортивні навички, загартовує характер і вчиться бути гідними людьми, громадянами та захисниками Вітчизни.

 
31.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах