Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини з вадами слуху – переможці та призери чемпіонату Європи з легкої атлетики

Напевно, ні для кого не секрет, що спорт – це одна з областей, де людина, здатна виявляти свої вольові якості та силу духу. Але, мабуть, повною мірою розумієш, наскільки безмежні людські можливості і яка може бути велика сила волі, дивлячись на виступи спортсменів-інвалідів.

Так і цього разу спортсмени нашого краю довели свої високі результати на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху, який проходив з 20 по 25 липня поточного року в м. Бидгощ (Польща).

До складу Національної збірної команди України від Донецької області увійшло 3 спортсмена, які завоювали 5 медалей, з них 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові.

Чемпіонами та призерами стали:

Єрьоменко Михайло – майстер спорту України міжнародного класу, дворазовий чемпіон у естафетах 4х100 м, 4х400 м, 5 м. на дистанції 200 м.

Рибалкіна Вікторія – майстер спорту України, дворазовий бронзовий призер у естафетах 4х100 м, 4х400 м, 6 м. на дистанції 400 м.

Філімошкіна Римма – Заслужений майстер спорту України, срібний призер в метанні молота.

Спортсмени тренуються під керівництвом Заслужених тренерів України Поньки В'ячеслава Олександровича та Василенко Наталії Вікторівни.

 
27.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах