Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У місті Слов’янськ проведено спортивний захід серед людей з обмеженими фізичними можливостями «Спорт різних можливостей»

24 липня 2015 року у місті Слов’янськ на базі ДП СКРЦ «Слов'янський курорт» проведено спортивний захід серед людей з обмеженими фізичними можливостями «Спорт різних можливостей».

На церемонії відкриття заходу були присутні: начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації Золкіна Лілія Іваніна, в.о. начальника управляння з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Точилова Наталія Миколаївна, в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Шевченко Костянтин Борисович, голова Донецької обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ Паламарчук Надія Степанівна, депутат Краматорської міської ради, директор Донбаського МЦПРІ Фоміна Світлана Олександрівна, заступник генерального директора ДП СКРЦ «Слов'янський курорт» Кравченко Олександр Миколайович.

У заході взяли участь понад 30 інвалідів Слов’янської міської асоціації інвалідів, Донбаського міжрегіонального центру професіональної підготовки інвалідів м. Краматорськ та інваліди, які знаходяться на лікуванні у санаторії «Слов’янський».

Виїзд на захід інвалідам забезпечив депутат Краматорської міської ради Фоміна С.О.

У проведених плавальних запливах переможцями та призерами в своїх номінаціях стали:

серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату

І м. – Латишів Михайло;
ІІ м. – Бушний Сергій;
ІІІ м. – Науменко Юрій;

серед інвалідів інших нозологій

І м. – Гончаров Володимир;
ІІ м. – Бондаренко Микола;
ІІІ м. – Нєчкин Євген. 

Переможці та призери заходу були нагороджені грамотами від ДРЦ «Інваспорт» та цінними подарунками від народного депутата України Єфимова Максима Вікторовича.

Проведення таких заходів стає можливим тільки завдяки обладнанню санаторія та його пляжів елементами доступності для людей з обмеженими фізичним можливостями.

 
24.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах