Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


23 липня у приміщенні ДЮСШ м. Красноармійськ працювала виїзна приймальна комісія Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки

23 липня поточного року у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи міста Красноармійськ працювала виїзна приймальна комісія Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки.

З 1 липня в навчальному закладі розпочався прийом документів.

За ініціативою комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради, для зручності абітурієнтів та батьків приймальна комісія училища завітала до міста, адже у Красноармійську відбувається стрімкий розвиток видів спорту і спортсмени неодноразово доводили, що є найкращими не тільки в Україні, а й в Європі та світі.

3 лютого на посаду директора Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки призначений Ігор Анушкевич, який особисто поспілкувався зі спортсменами, тренерами та батьками. Спортсмени з Красноармійська, Димитрова, Родинського та інших населених пунктів Красноармійського району визначились з найближчим спортивним майбутнім та подали заяви до вступу в училище.

Нагадаємо, що основною спортивною базою для проведення навчально-тренувальних занять є стадіон «Металург» та його спортивний комплекс у місті Артемівську (за адресою: вул. Петровського, 137).

Училище забезпечує: триразове харчування, спортивну форму, стипендію та безкоштовний гуртожиток.

 
24.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах