Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області – переможець Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги»

З 5 по 7 липня в Чернігові відбувся фінал Всеукраїнського спортивного фестивалю «Козацькі розваги», який щорічно збирає учасників-переможців попередніх етапів змагань зі всіх регіонів України.

Цього року у фіналі заходу взяли участь 16 найсильніших команд країни.

Програма фестивалю складалась із 4 естафет: «Чумаки», «Козацька вдача», «Козацька засіка» та «Колода», які традиційно проходять упродовж двох днів.

«У час нелегких випробувань для нашої держави ваш захід – це не тільки данина шани усім попереднім генераціям українських патріотів, але й школа виховання професіоналів, мужніх захисників України» – йшлося у зверненні Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, яке урочисто зачитав директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Пчелін.

За результатами запеклої боротьби переможцем фестивалю стала команда з Донецької області, яка набрала 120 балів. Наш регіон представляли спортсмени з Краматорська: Олександр Топуз – майстер спорту України з пауерліфтингу, неодноразовий чемпіон і призер Донецької області з пауерліфтингу і жиму лежачи, неодноразовий учасник та призер «Богатирських ігор», і Артем Супрун – кандидат у майстри спорту України з пауерліфтингу, призер Донецької області з пауерліфтингу, неодноразовий учасник та призер «Богатирських ігор».

Друге місце і срібні нагороди фестивалю завоювала команда з Волинської області, а замкнули трійку призерів представники Закарпатської області.

Виступи учасників супроводжувалися «живим» виступом музичного колективу «Ритм мен», який грою на барабанах додавав енергії спортсменам та вболівальникам.

 

 
09.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах