Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відбувся 6 тур чемпіонату Красноармійська з футболу

У Красноармійську пройшли матчі 6 туру чемпіонату з футболу.

На стадіоні «Юність» команда «Альянс» не зуміла нав’язати боротьбу спортсменам «Дрім-Тіма», програвши з рахунком 1:4. У футболістів «Альянсу» відзначився Владислав Лобань, а у переможців точні удари на рахунку Віталія Одинцова та Сергія Дрегваля.

Також на стадіоні «Юність» зустрічалися команди «Міраж» і «Титан». По ходу поєдинку перевагу мав «Титан», який завдяки голам гравців Андрія Лукашина та Ігоря Нижника виграв з рахунком 2:0.

Єдиний матч у турі, що пройшов на Димитрівському стадіоні «Шахтар», виявився найбільш насиченим на голи в поточному чемпіонаті. Команда «Новоекономічне» поступилася лідеру турніру «Акваторії» з рідкісним для футболу рахунком – 2:11. У команди «Новоекономічне» відзначився Сергій Федотов і ще раз трапився автогол. З гравців «Акваторії» значний внесок у перемогу зробив Владислав Ковальов, який забив п’ять м’ячів. По два точні удари по воротах суперника завдали Микита Кисельов і Роман Лисенко, а ще по голу провели Данило Павлишин та Григорій Безкровний.

Заключний матч даного етапу змагань відбувся на стадіоні «Юність». Команда «Моноліт» переграла футболістів «Гірника» з переконливим рахунком 3:0. Двічі засмучував своїх суперників Євген Незимов, ще раз це зробив Максим Дзюбенюк.

Після зіграних матчів безперечним лідером залишається команда «Акваторія» з 16 набраними очками. На другому місці – «Дрім-Тім», у якої 15 очок. Трійку лідерів замикає «Титан» – 10 очок.

Кращими бомбардирами чемпіонату є Владислав Ковальов («Акваторія», 12 забитих голів) і Віталій Одинцов («Дрім-Тім», 6 голів).

 
09.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах