Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивне свято до Дня молоді провели в Добропільському районі

27 червня в с. Добропілля (Панський сад) сектором у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації було організовано свято, присвячене Дню молоді.

На початку заходу, від імені голови Добропільської райдержадміністрації, до молодих людей зі словами щирого вітання звернулася заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій. Вона нагородила подяками за активну участь в організації свята голову Добропільської сільської ради Юрія Кравченка, тренера-викладача дитячо-юнацької спортивної школи Добропільської районної ради Віктора Крамарева, голову громадської організації прихильників активного способу життя «Східний вітер» Олександра Гоголя.

Програма свята була дуже насиченою:

- чоловіки грали у футбол;
- дівчата змагались у волейбол;
- районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводив профілактичну акцію «За здоровий спосіб життя»;
- громадська організація прихильників активного способу життя організувала змагання «Полоса перешкод»;
- сім’ї району брали участь у святі «Мама, тато, я – дружня родина».

На футбольному полі зустрілися 4 команди. Змагання проходили по круговій системі. У підсумку, кращою стала команда смт. Святогорівка, яка нагороджена кубком, грамотами та футбольною формою. Друге місце посіли футболісти с. Ганнівка «Возрождение», третє – гравці с. Добропілля. Призери отримали кубки та грамоти.

На волейбольному майданчику змагалися 6 команд дівчат-волейболісток. Завдяки гарному настрою, групі підтримки та професіоналізму перше місце посіла команда с. Ганнівка «Возрождение». Другими тут були дівчата с. Шилово, третіми – спортсменки с. Криворіжжя. За свої досягнення дівчата були нагороджені м’ячами та грамотами.

У ході акції «За здоровий спосіб життя» проводилась вікторина. Також можна було пройти анонімні, швидкі, безкоштовні тести на ВІЛ-інфекцію та гепатит С, надані громадською організацією «Право на життя».

Змагання серед туристів, які зібрали шість команд-учасниць, проводились у чотири етапи: паралельні перила, навісна переправа, переправа по колоді та горизонтальний маятник. Учасники були нагороджені заохочувальними призами та грамотами.

У родинному святі брали участь три сім’ї: Островські (с. Світле), Цапаєви та Пітик (с. Добропілля). Організація конкурсів була на вищому рівні: стрибки в мішках, рибалка, готування найдовшої галушки, дартс, забивання цвяхів. Море емоцій, азарт та веселий настрій переповнювали учасників. Сім’ї були нагороджені цінними подарунками.

Організатори свята щиро дякують генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ігорю Ткачу та голові громадської організації «Добре поле» Любові Марченко за надану матеріальну допомогу, директору ТОВ «Рута-Плюс» Андрію Запрію та всім тих, хто активно брав участь у організації та проведенні цього святкового дня.

 
01.07.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах