Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня Конституції України та Дня молоді в Слов’янську відбулися товариські футбольні матчі

27 червня в Слов’янську на стадіоні «Хімік» з нагоди святкування Дня Конституції України та Дня молоді відбулися товариські матчі з футболу. На зеленому газоні зустрілися команди військовослужбовців, що дислокуються в місті, та аматори Слов’янського футболу.

Військовослужбовців представляли 2 колективи: команда військової частини 35 Національної гвардії України та команда спецпідрозділу «Ягуар» полку Національної гвардії України.

Слов’янськ представляли також 2 колективи: збірна команда держслужбовців, основу якої складали представники місцевого самоврядування, працівники державних установ, правоохоронці, та команда «Феміда», у складі якої грали приватні підприємці, юристи, керівники підприємств, депутат Слов’янської міської ради.

Згідно жеребкування, у першому півфіналі грали команди військових, а в другому зустрілися «цивільні».

Бійці підрозділу «Ягуар» впевнено переграли хлопців з команди військової частини 35. Між командами держслужбовців та «Фемідою» розгорнулася справжня боротьба, і долю матчу вирішила серія післяматчевих пенальті, де сильнішими виявилися гравці «Феміди».

У грі за третє місце зустрілися збірна команда держслужбовців та військовослужбовці В/Ч 35, де представники Слов’янська здобули вольову перемогу.

Окрасою спортивного свята прогнозовано став фінальний матч між командою спецпідрозділу «Ягуар» полку Національної гвардії України та слов’янською аматорською командою «Феміда». Гра видалася видовищною, динамічною, насиченою чудовими сейвами воротарів та неперевершеними ударами в площину воріт з обох боків. По ходу гри слов’янці перемагали з рахунком 2:0, але військові зуміли перехопити ініціативу та провести дві вдалі контратаки. Як результат – фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 2:2 в основний час.

«Золото» турніру розігрувалося в серії післяматчевих пенальті. Кожна команда прагнула перемоги, але витримка та вдача виявилася на стороні бійців «Ягуара», які і здобули перемогу з рахунком 5:3.

Під час урочистого нагородження до учасників турніру звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко та депутат Слов’янської міської ради Артем Степанченко.

Володимир Мицик привітав усіх учасників зі святами – Днем Конституції України та Днем молоді. Він побажав їм мирного неба та впевненості у майбутньому, завжди бути у відмінній спортивні формі та відчувати себе якомога довше молодими.

Усі команди були нагороджені грамотами турніру, а колективи військовослужбовців отримали чайні чашки на згадку про товариський матч і гостинність слов’янців.

 
30.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах