Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріупольський «Спорт для всіх» гостює в пришкільних таборах

Літню казку спорту в період канікул організовують для школярів фахівці Маріупольського міського центру «Спорт для всіх». У їх програмі – різноманітність конкурсів, рухливих і спортивних ігор.

Із цікавістю та іскрометним спортивним азартом пройшли заходи в загальноосвітній школі № 42. Тут школярі 1-4-х класів організували чотири команди за інтересами, назви яких уособлювали яскравими казковими героями.

Більше 30-ти дітей змагалися в спритності, швидкості, кмітливості. Казковими образами в дитячих руках були м’ячі, гімнастичні обручі, скакалки, кеглі та інший шкільний спортивний інвентар.

Активно в ігровій формі дітям допомагали старші товариші з міського центру «Спорт для всіх», уособлюючи образи добрих чарівників. А за всім процесом дитячих команд спостерігало, оцінюючи виконання ігрових завдань, неупереджене журі.

У рамках «Веселих стартів» дівчатка і хлопчики показали свої вміння, навички і знання, набуті в період навчання зі своїми педагогами – наставниками школи. Серед дівчаток кращими були названі Тетяна Варенцева, Наталя Іващенко і Христина Бачинська. Серед хлопчиків – Дмитро Свяжин, Владислав Кручок, Володимир Іванюк. Директор ЗОШ № 42 Ніна Царевська нагородила всіх учасників свята цінними подарунками та шоколадними цукерками. Також діти отримали грамоти управління фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради та призи.

Наступним місцем перебування для міського центру «Спорт для всіх» став шкільний табір «Сонячний», розташований на базі ЗОШ № 3 (директор – Наталія Топорікова). Тридцять п’ять діточок включилися у «Веселі старти», де розігрувалися призи та сувеніри «Пуми», «Адідаса», «Найка». Виграли прихильники спортивного одягу «Найк», а в особистих єдиноборствах кращими були Данило Пивоваров, Степан Клецов і Єгор Храпач. Серед дівчат – Марія Калинчук, Дар’я Цокурова і Дарина Кавецька. Командну першість з боулінгу теж виграла команда прихильників «Найка».

Маріупольський міський центр «Спорт для всіх» продовжує відвідувати пришкільні табори.

 
18.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах