Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі підійшла до кінця робота першої зміни туристсько-спортивних таборів

З наближенням літніх канікул багато батьків починають думати про те, чим зайняти дітей. Який вид відпочинку вибрати, щоб дитині і не було нудно, і час було витрачено не дарма? Ніхто не буде сперечатися з тим, що спорт – краще проведення часу для зростаючого організму, тому ідеальний варіант – спортивний табір. У Добропіллі в поточному році заплановано оздоровлення майже 150 дітей у профільних спортивних таборах дитячо-юнацьких спортивних шкіл міського відділу освіти (Добропілля) і теркому профспілок вугільників (Добропілля, Білозерське), туристсько-спортивному таборі «Азимут» (Добропілля).

Головним завданням річного спортивного табору є оздоровлення дітей. Тому спортивні заходи в плані роботи стоять на першому місці. Діти повинні з користю для здоров’я займатися фізкультурою, з великим бажанням брати участь у змаганнях. Плануються різноманітні заходи, щоб кожна дитина змогла проявити свої рухові навички під час перебування в таборі.

Сьогодні, 16 червня, підійшла до кінця робота першої зміни туристсько-спортивних таборів у Добропіллі. І щоб для вихованців ДЮСШ та ЦТК цей день запам’ятався більше, у парку на території, прилеглій до будівлі ПК ш. «Добропільська», були організовані змагання з техніки пішохідного туризму. Діти з величезним задоволенням долали смугу перешкод, встановлювали намети, на швидкість залазили в спальні мішки, укладали рюкзаки. Тут же всі дебютанти урочисто були посвячені в юні туристи.

Учасники були нагороджені грамотами. Вони отримали практичні навички, гарний настрій і частинку здоров’я.

Фінансування оздоровлення дітей в спортивних таборах Добропілля здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету, теркому профспілок вугільників, батьківських коштів.

 
16.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах