Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда депутатів Донецької області за підсумками Всеукраїнської спартакіади посіла 9 місце

Феєрично завершилася спартакіада серед депутатів усіх рівнів в Ужгороді. Спортивний комплекс «Юність» протягом трьох днів приймав представників місцевого самоврядування з усієї України, які змагалися в п’ятьох видах.

Донецький регіон представляли 22 спортсмени з Селидового, Українська, Слов’янська, Костянтинівського, Слов’янського, Олександрівського, Першотравневого, Волноваського, Великоновосілківського районів.

За словами учасників, Закарпаття приймало змагання не гірше, ніж Алушта, де відбувалися попередні три спартакіади.

Під час церемонії закриття були названі найсильніші депутати з футзалу, шашок, шахів, волейболу та настільного тенісу. Кращою командою депутатів стали депутати з Івано-Франківської області. Вони найчастіше піднімалися на п’єдестал за нагородами. Срібло  вибороли закарпатці, а третіми були черкащани. Донецька область посіла 9 загальнокомандне місце.

Під час церемонії закриття слово мали народний депутат України Микола Величкович, заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович та перший заступник голови Закарпатської облради Михайло Попович. Останній, зокрема, подякував усім за участь у змаганнях та підкреслив, що спортсмени, які приїхали на спартакіаду, подають приклад великої сили волі, мужності, натхнення. Михайло Попович побажав всім депутатам подальших здобутків: як спортивних, так і життєвих.

 
15.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах