Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі провели Дитячі Олімпійські ігри

У Володарському районі на стадіоні «Колос» пройшли Дитячі Олімпійські ігри.

У спортивно-розважальній грі за право називатися командою «олімпіоніків» боролися 2 команди з Володарської ЗОШ № 1 та гімназії «Софія», усього – 125 учасників.

Традиційно перед початком змагань пройшла церемонія підняття прапора України. Далі слово було передано почесному гостю свята – першому заступнику голови райдержадміністрації Володимиру Павлішину. Він побажав учасникам слідувати олімпійським цінностям – дружбі, пошані та прагненню до досконалості, і відкрив Малі Олімпійські ігри.

Знайомство з другим символом Олімпіади – Олімпійським факелом – справило на дітей незабутнє враження. За традицією, його приносять з Греції, передаючи з рук в руки. Під час спортивного свята було також запалено свій Олімпійський вогонь, і кожен учасник мав можливість доторкнутися до факела.

Перед спортивними змаганнями всі спортсмени промовили урочисту клятву: «На веки спорту верным быть, здоровье с юности хранить ...». Юні олімпійці мали пройти через цікаві випробування. Найбільш яскравими та незабутніми конкурсами стали перетягування канату і стрілянина з лука. Усі етапи змагань діти пройшли гідно, з радістю і посмішкою.

Кожен учасник змагань був нагороджений пам’ятним призом.

 
15.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах