Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську розпочалися курси підвищення кваліфікації тренерів

15 червня в Слов’янську стартували курси підвищення кваліфікації для тренерів північної зони Донецької області.

Їх учасниками є 49 тренерів-викладачів ДЮСШ, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, Школи вищої спортивної майстерності.

Лекторами на курсах виступають викладачі Національного університету фізичного виховання і спорту України.

На відкритті курсів їх учасників привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він висловив подяку викладачам Національного університету фізичного виховання і спорту України за те, що вони змогли приїхати до Слов’янська і протягом тижня ділитимуться з тренерами Донеччини передовими технологіями досягнення найвищих спортивних результатів. Також учасників курсів привітали декан факультету підготовки вчителів початкових класів Донбаського державного педагогічного університету Інна Хижняк та науковий співробітник Національного університету фізичного виховання і спорту України Віталій Самуйленко.

Курси, з програмою яких можна ознайомитися тут, триватимуть до 23 червня. За їх підсумками тренерам будуть присвоюватися вища, перша і друга категорії.

Питання проведення курсів підвищення кваліфікації для тренерів південної зони Донецької області планується розглянути найближчим часом.

 

 
15.06.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах