Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині презентовано соціально-спортивний проект «Шкільна баскетбольна ліга шахтарських міст»

Напередодні «Євробаскета-2015» Федерація баскетболу Донецької області презентує соціально-спортивний проект «Шкільна баскетбольна ліга шахтарських міст».

За участю управлінь з питань фізичної культури та спорту, освіти і науки Донецької облдержадміністрації, а також за сприяння баскетбольного клубу «Донецьк» проведено окреме змагання серед загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів I-II рівнів акредитацій. У «Шкільній баскетбольній лізі шахтарських міст» взяли участь команди загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, ПТУ, технікумів, коледжів та інших навчальних закладів міст Макіївка, Жданівка та Кіровське із загальною кількістю учасників понад 400 дітей.

Чемпіонат шкільної баскетбольної ліги переслідує такі цілі: популяризація та подальший розвиток баскетболу в названих шахтарських містах; залучення до регулярних занять школярів, що не увійшли до складу тих, хто тренується в спеціалізованих спортивних школах; підвищення рівня спортивної майстерності гравців і команд загальноосвітніх закладів; забезпечення обміну досвідом вчителів фізкультури та професійних тренерів; підготовка резерву для команди вищих навчальних закладів та «Асоціації студентського баскетболу області».

У фінальній частині змагань «Шкільної баскетбольної ліги шахтарських міст» взяв участь молодіжний склад БК «Донецьк», який є беззаперечним лідером турніру дублерів. Баскетболісти провели майстер-клас для школярів, а тренерський штаб на чолі з Валерієм Плехановим поділився деякими секретами з дитячими спеціалістами. Захід вийшов яскравим і незабутнім для кожного учасника.

 
21.05.2013

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах