Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі стартувала спартакіада «Комітетів самоорганізації населення»

У Маріуполі пройшов перший етап спартакіади «Комітетів самоорганізації населення» за підтримки управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради та міського центру фізичного здоров’я населення.

Традиційно відкрили змагання городян по «КСН» жителі Приморського району.

Спартакіада ​​стартувала на проспекті Луніна і пройшла в три етапи. У змаганнях взяло участь 9 команд комітетів самоорганізації району. Спортсмени з «КСН» змагалися в спритності, швидкості, силі та витривалості в баскетболі, дартс і сімейних стартах.

На баскетбольному майданчику розгорнулася цікава і захоплююча боротьба. Інтрига баскетбольних баталій розгорнулася між командами «КСН» «Слободка-Гавань» і «Черемушки».

Дартс – метання дротиків – як спортивне захоплення стає все більш масовим і пріоритетним у проведенні вільного часу городянами Маріуполя. Лідерство в етапі захопили «КСН» «Балтійський», «Приморський» і «Піщаний», у активі яких більше 100 очок.

Захоплюючим вийшов етап змагань стартів сімейних пар. Ніхто з активних глядачів не залишився байдужим. Особливу симпатію завоювали сім’я Шейко і Гакало. Перемогу розділили сім’я Шумелюк і Тищенко.

Команда «КСН» Приморського району готується до фінальних змагань спартакіади міського центру фізичного здоров’я населення.

 
28.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах