Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Артемівськ прийняв фінал Кубку області з футболу

26 травня в Артемівську на стадіоні «Металург» пройшов фінальний матч Кубку Донецької області з футболу.

У вирішальній грі зійшлися команди «Словхліб» (Слов’янськ) і «Шахтар» ДП УК «Краснолиманська» (Родинське).

Окрім фіналістів, боротьбу за трофей, яка точилася протягом двох місяців, вели колективи з Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Красного Лиману, Артемівська.

Фінал зібрав на трибунах більше 2 тисяч вболівальників, і сама гра виправдала їх надії з надлишком. Матч проходив у запеклій безкомпромісній боротьбі. Рахунок на 26-й хвилині відкрив гравець «Шахтаря» Олександр Чех. На 31-й хвилині за неспортивну поведінку були вилучені представники обох команд Віталій Тимофєєв («Словхліб») та Олександр Цокур («Шахтар»). Уже за хвилину статус-кво в матчі відновив Євген Співак зі «Словхліба» – 1:1. На початку другої половини зустрічі слов’янці вийшли вперед – на 47-й хвилині гол на свій рахунок записав Олександр Мачулін. Родинські футболісти всіма силами намагалися переломити хід поєдинку на свій бік, однак «Словхліб» вистояв і наприкінці матчу додав до свого ативу ще один м’яч. На 91-й хвилині за позбавлення суперника явної можливості забити був видалений гравець «Шахтаря» Андрій Танцибулін, і відмінний удар зі штрафного вдався Владиславу Коробці – 3:1. Таким чином, володарем Кубку Донецької області з футболу в одинадцятий раз стала команда «Словхліб».

На фіналі був присутній начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він подякував футболістам за цікавий матч і побажав їм завжди радувати вболівальників своєю грою. Разом з Артемівським міським головою Олексієм Ревою Володимир Мицик нагородив представників «Шахтаря» срібними медалями, а «Словхліба» – золотими медалями та Кубком. Окрім цього, спеціальні кубки отримали кращі гравці обох команд.

 

 

 

 

 
27.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах