Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболістки з Родинського виграли змагання в Добропіллі

23 травня в Добропіллі на базі ЗОШ № 4 пройшов розіграш Кубка Укрвуглепрофспілки профкому шахти «Добропільська» з волейболу серед дівчат.

У турнірі взяли участь п’ять команд: спорткомплексу ім. Арутюнова (Добропілля), Красноармійської ДЮСШ (Родинське), сел. Новодонецьке, с. Світле і «Відродження» (с. Ганнівка).

Голова первинної профспілкової організації ПРУПУ шахти «Добропільська» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» Віталій Токаренко привітав учасників турніру та побажав успішної гри.

Команди були розділені на дві групи, і вже в першій грі про свої претензії на лідерство заявили спортсменки з Родинського. Їх тренують Любов і Микола Ляшенко. Як розповіла Любов Ляшенко, дівчатка займаються волейболом протягом чотирьох років, є переможцями і призерами змагань різного рівня. Тиждень тому колектив посів друге місце в міжобласному турнірі в Новомосковську, у якому взяли участь волейболістки з Дніпропетровська, Харкова, Полтави, Кривого Рогу.

Найбільш видовищним став матч за перше місце, у якому зійшлися волейболістки Родинського і Добропілля. Незважаючи на гідну гру добропільчанок, перемогу здобули більш досвідчені спортсменки з Родинського. Третє місце посіли дівчата з Новодонецького, четверте – «Відродження», п’яте – команда села Світле.

Кращою нападаючою турніру була визнана Юлія Пархоменко (Родинське), кращою зв’язуючою – Ангеліна Литвинова (Добропілля).

Команди-призери були нагороджені медалями та кубками.

 
25.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах