Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Руслан Дмитренко претендує на звання найкращого легкоатлета України в квітні

Федерація легкої атлетики України оголошує про початок голосування по визначенню найкращих легкоатлета і легкоатлетки України квітня 2015-го року.

Голосування проводиться серед трьох груп: експертна група (президія ФЛАУ), представники ЗМІ та вболівальники. Голоси кожної з груп при підведенні підсумків будуть враховуватися як третина усіх голосів.

Серед претендентів на звання найкращого легкоатлета України в квітні є представник Донеччини Руслан Дмитренко, який спеціалізується в спортивній ходьбі на 20 км. Путівку до числа номінантів йому принесло 5 місце на змаганнях IAAF Race Walking Challenge у Португалії – 1:21.37.

Підтримати нашого легкоатлета можна у мережі Facebook за наступним посиланням: https://apps.facebook.com/my-polls/mhuits. Голосування триватиме до 24-00 середи, 13 травня.

Відзначимо, що в 2014 році Дмитренко був переможцем серії IAAF Race Walking Challenge, дворазовим переможцем Кубку Світу, встановив два рекорди України – у ходьбі 20 км на повітрі (1:18.37) та ходьбі на 5000 м у приміщенні (18.21,76). Старт у Португалії став для нього першим у сезоні. 14 травня Руслан разом зі своїм тренером Денисом Тобіасом відправиться до Мурсії (Іспанія), де пройде Кубок Європи зі спортивної ходьби.

 
07.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах