Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красноармійську визначився володар Кубка з міні-футболу

Більше місяця в Красноармійську тривав Кубок з міні-футболу, який проходив на майданчику зі штучним покриттям м-на Шахтарський.

На старт турніру вийшли 16 команд. За підсумками групових етапів до фінальної частини потрапили 8 колективів, які далі повели боротьбу на вибування. У чвертьфіналах «Дрім Тім» виявилася сильнішою за «ФСК» (5-0), «Ринок-2» обіграв «ДонНТУ» (8-4), «Молот» взяв гору над «Фоком» (3-1), а «Димитровпогрузтранс» здобув перемогу над «Ринком-1» (4-1).

У півфіналах утворилися пари «Дрім Тім» - «Ринок 2» і «Димитровпогрузтранс» - «Молот». Обидва матчі видалися напруженими. У першій зустрічі «Дрім Тім» володіли ініціативою протягом усієї гри і домоглися перемоги 5-3. А ось у другій парі справа і зовсім дійшла до серії післяматчевих пенальті. Основний час завершився 1-1, причому футболісти «Молота» зрівняли рахунок за 15 секунд до кінця матчу. Але в серії одинадцятиметрових удача була на боці димитровських футболістів (4-3).

Фінальний матч виправдав очікування, тримаючи численних глядачів у напрузі до останньої хвилини. У першому таймі вони голів не побачили, хоча моментів було створено чимало. Ближче до успіху була «Дрім Тім», але удари Олега Юркіна, Михайла Тарана та Віталія Одинцова блискуче відбив голкіпер Олександр Баган, а постріл Олександра Цокур прийшовся в штангу. Найреальніший шанс у димитровських футболістів був у Михайла Файзуліна, але знову на шляху став каркас воріт. А от у другому таймі футболісти «Дрім Тіма» змогли реалізувати свої шанси, дублем відзначився Михайло Таран, ще один м’яч на рахунку граючого тренера команди Віталія Одинцова. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу футбольної команди «Дрім Тім» - 3-0. Склад команди-переможців: Олександр Кошкаров, Сергій Демченко, Ігор Годловський, Олександр Цокур, Сергій Дрегваль, Михайло Таран, Артем Помогаєв, Андрій Панфілов, Олексій Король, Олег Юркін, Костянтин Ткаченко, Віталій Одинцов, Максим Базак.

Від Федерації футболу Красноармійська фіналісти були нагороджені кубками та грошовими преміями.

 
07.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах