Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв зональні змагання «Олімпійське лелеченя»

5 травня в Слов’янську в спортивному залі загальноосвітньої школи № 17 пройшов зональний обласний етап змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Участь у змаганнях брали команди учнів 5-6-х класів п’яти загальноосвітніх навчальних закладів – переможці та призери міських та районних етапів: Билбасівська ЗОШ І-ІІ ступеню Слов’янського району, Прилеснянська ЗОШ Слов’янського району, Новодмитрівська ЗОШ Костянтинівського району, Краматорська українська гімназія та ЗОШ № 18 м. Слов’янська.

До заходу команди готувалися завзято і ретельно. Тренувалися кожного дня, намагалися поліпшити свої результати і з нетерпінням очікували фінальних змагань.

Під оплески почесних гостей, юних спортсменів і глядачів були представлені команди-учасниці змагань. А урочисту церемонію відкриття заходу розпочали вокалісти ансамблю «Індіго», які заспівали гімн України.

З привітальним словом до учасників звернулися начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко.

Володимир Мицик побажав юним спортсменам вдалих виступів, завжди досягати поставлених цілей, як у спорті, так і в навчанні. Він висловив надію, що спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя» – це лише перша сходинка в славному спортивному майбутньому сьогоднішніх учасників.

 

Команди змагалися у трьох конкурсних напрямках: презентація, спортивна естафета та історична вікторина.

За підсумками змагань кращими стали:

І місце – команда Краматорської української гімназії;
ІІ місце – команда ЗОШ № 18 м. Слов’янська;
ІІІ місце – команда Привілля Прилеснянської ЗОШ Слов’янського району.

Також на спортивному заході порадували учасників та гостей своїми творчими номерами та показовими виступами групи з черлідингу ЗОШ № 15, 17, 20.

Переможці та призери змагань нагороджені пам’ятними дипломами від Донецького відділення Національного олімпійського комітету України і спортивним інвентарем, а решта команд отримали заохочувальні призи.

 

 
06.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах