Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Школярі Володарського району змагалися в міні-футболі

У рамках спартакіади школярів Володарського району відбулися змагання з міні-футболу серед учнів 8-11 класів.

Десять футбольних команд були розподілені на дві групи. У першій групі змагалися команди: Старченківська ЗОШ, «Софія», Республіканська ЗОШ, Зеленоярська ЗОШ, Касянівська ЗОШ, а в другій – Зорянська ЗОШ, Новокраснівська ЗОШ, Тополинська ЗОШ, Малинівська ЗОШ, Володарська ЗОШ № 1.

Ігри в групах проходили за коловою системою. У наступне коло виходило по дві команди.

У першій групі лідером стала команда Зеленоярської ЗОШ, а друге місце посіла команда Старченківської ЗОШ. У другій групі з першого місця вийшла команда Новокраснівської ЗОШ, а з другого – Володарської ЗОШ № 1.

У боротьбі за 3 місце зустрілися учні ЗОШ № 1 та Старченківської ЗОШ. У основний час переможця не було визначено і лише по пенальті перемогу святкували юні футболісти із ЗОШ № 1.

Інтригуючим вийшов фінал між командами з Новокраснівської ЗОШ та Зеленоярської ЗОШ. Ці колективи вже неодноразово зустрічалися в товариських зустрічах протягом навчального року. Кожна команда знала сили суперника. Але тут фортуна була на боці зеленоярців, які святкували перемогу з рахунком 3:2 (учитель фізвиховання Н.Крефт, директор В.Бухало).

 

 
06.05.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах