Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футбольне свято в Білозерському

Минулі вихідні Добропілля були дуже насиченими спортивними заходами. Найяскравішим і наймасовішим серед них став відкритий турнір з міні-футболу, присвячений Дню футболу.

Змагання проходили на футбольному майданчику зі штучним покриттям, побудованому в 2012 році на території місцевого парку культури та відпочинку в Білозерському.

Під час урочистого відкриття турніру юних футболістів привітали Білозерський міський голова Олександр Разуменко та начальник відділу з фізичної культури і спорту Добропільської міської ради Лариса Грибаускас.

У змаганнях взяли участь команди Краматорська, Димитрова, Добропілля, Білозерського, смт. Новодонецьке. За підсумками дуже напруженої боротьби перше місце посіли спортсмени Краматорська, які обіграли добропільський колектив «Спорт для всіх» з рахунком 1:0.

Між матчами спортсменів пригощали гарячим чаєм та кондитерськими виробами.

Команди-призери були нагороджені футбольними м’ячами, кубками, вимпелами, грамотами, а найкращі гравці отримали футболки від німецького футбольного клубу, статуетки, футбольні щитки і грамоти.

Захід пройшов на високому рівні при фінансуванні з міського бюджету та спонсорської підтримки Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України та профспілкового комітету шахти «Білозерська».

 
30.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах