Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик із робочим візитом відвідав Володарський район

21 квітня Володарський район із робочим візитом відвідав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.

Під час візиту Володимир Мицик перевірив хід робіт на спортивних майданчиках району в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Першим об’єктом маршруту дня стала загальноосвітня школа в селі Новокраснівка. У цьому навчальному закладі є майданчик зі штучним покриттям, і в ході місячника вже зроблений його частковий ремонт. На сьогоднішній день тут чекають встановлення сприятливих погодних умов, щоб провести роботи з фарбування огорожі. Володимир Мицик відзначив важливу роль роботи в зв’язці директора школи Віктора Журило та учителя фізвиховання Віктора Єменджи, завдяки зусиллям яких майданчик підтримується в належному стані.

У селищі Володарське Володимир Мицик відвідав основну спортивну базу – районний стадіон «Колос», який знаходиться в комунальній власності центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Тут були оглянуті майданчик для пляжного волейболу, тенісний корт, футбольне поле. По цьому об’єкту вже виконано близько 70% запланованих у ході Місячника робіт, і залишилися лише фінальні заходи щодо приведення його до ладу. Єдиним проблемним питанням тут залишається завершення робіт з будівництва майданчика для міні-футболу – повністю зроблений нульовий цикл об’єкту, але не має покриття.

Також у Володарському Володимир Мицик відвідав районну дитячо-юнацьку спортивну школу, де провів зустріч із директором закладу Валентиною Бершаковою. Найголовнішою проблемою в школі залишається питання опалення в зимовий період – на об’єкті є можливість електричного опалення, але не має власної котельні. У минулому році в ДЮСШ зроблений капітальний ремонт: утеплений фасад, замінено вікна на пластикові, замінений дах, відремонтована душова, кабінети медичний та директора. Володимир Мицик дав доручення розглянути питання щодо введення додаткової тренерської ставки в районній ДЮСШ за рахунок обласних спортивних шкіл. Як один з варіантів, розглядалась обласна СДЮСШОР з видів боротьби, що сьогодні зареєстрована в Маріуполі.

Окрім того, Володимир Мицик провів зустріч із заступником голови райдержадміністрації Валентиною Андрієнко. Він висловив гарні враження від побаченої спортивної бази в районі, а також позначив проблемні питання, які сьогодні існують в галузі фізичної культури та спорту.

Також Володимир Мицик нагородив грамотою начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександра Кубарєва за зайняте перше місце у другій групі районів, згідно з рейтингом роботи керівників органів управління фізичної культури і спорту міськвиконкомів і райдержадміністрацій за 2014 рік.

 
21.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах