Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі визначилися кращі волейболістки серед школярок

У Володарському районі в загальноосвітній школі № 1 відбувся фінал районної спартакіади школярів з волейболу серед дівчат.

Його учасницями, окрім спортсменок-господарів, стали юні волейболістки з Новокраснівської, Малоянисольської та Малинівської загальноосвітніх шкіл. У першому півфіналі зустрілися команди Новокраснівської ЗОШ та Малинівської ЗОШ. Зустріч закінчилася з рахунком 2:0 на користь Новокраснівських волейболісток.

У другому півфіналі між командами Малоянисольської ЗОШ та Володарської ЗОШ № 1 з рахунком 2:1 перемогу здобули учениці школи № 1.

У боротьбі за третє місце зустрілися команди Малинівської ЗОШ та Малоянисольської ЗОШ. З рахунком 2:1 перемогу здобули волейболістки Малоянисольської ЗОШ (вчитель фізвиховання К.Ханча, директор С.Таран).

Не менш інтригуючим вийшов і фінал між командами Новокраснівської та Володарської шкіл. Першу партію виграла команда Новокраснівської ЗОШ (вчитель фізвиховання В.Єменджи, директор В.Журило), а друга партія була за волейболістками ЗОШ № 1 (учитель фізвиховання А.Дурицький, директор А.Качекан). Маючи невелику психологічну перевагу і продемонструвавши всю свою майстерність, команда Володарської школи здобула перемогу в третій партії і стала переможцем спартакіади.

Інспектор районного відділу освіти І.Толмацька урочисто вручила всім грамоти.

Організатори змагань щиро вдячні директору Володарської ЗОШ № 1 А.Качекан, вчителю фізвиховання А.Дурицькому, медсестрі І.Неустроєвій за створені комфортні умови при проведенні спартакіади.

 
21.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах