Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юлія Каліна – чемпіонка Європи з важкої атлетики

15 квітня в Тбілісі (Грузія) на чемпіонаті Європи з важкої атлетики був розіграний комплект медалей серед жінок в категорії до 63 кг.

«Золото» змагань здобула важкоатлетка родом з Маріуполя Юлія Каліна, яка підняла в сумі двоборства 238 кг. Цей результат виявився на цілих 15 кг більше, ніж у головної суперниці Юлії – росіянки Надії Ліхачової, яка стала срібним призером. «Бронзу» у двоборстві завоювала італійка Джорджия Бордіньон – 214 кг.

Також Каліна отримала малі золоті медалі в кожній вправі – у ривку вона зафіксувала штангу вагою 106 кг, а в поштовху – 132 кг.

Додамо, що завойоване в Тбілісі «золото» стало першим в міжнародній спортивній кар’єрі маріупольчанки. До цього в її активі вже були олімпійська і світова «бронзи», а також срібна і бронзова медалі чемпіонатів Європи.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості Донеччини вітає спортсменку з найвищим досягненням на європейській першості і бажає їй показати свій максимум на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

 
16.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах