Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Володарському районі фінішували змагання з міні-футболу «Відкриття сезону»

11 квітня на майданчику зі штучним покриттям села Новокраснівка Володарського району відбулася фінальна частина змагань з міні-футболу «Відкриття сезону».

На відкритті учасників привітав голова районної федерації футболу Анатолій Аліпа. Він привітав усіх зі святом Великодня і побажав перемоги найсильнішим.

У першому півфіналі зустрілися команди «Олімпік» (с.Тополине) і «Спартак» (с.Республіка), за підсумками якого сильнішим виявився «Олімпік». У другій парі «Райцентр» (смт.Володарське) - «Нива» (с.Новокраснівка) переможцем вийшов колектив «Райцентр».

Таким чином, у матчі за третє місце зійшлися «Спартак» і «Нива», за підсумками якого увійти в число призерів вдалося «спартаківцям».

Фінал вийшов на диво. У основний час була зафіксована нічия. А в серії пенальті фортуна виявилася на боці «Райцентру», який і отримав головний приз.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та грамотами.

Районна федерація футболу та команди-учасниці дякують за допомогу в організації та проведенні змагань директору Новокраснівської школи Віктору Журило, голові сільської ради Сергію Безлюдному, а також Віктору Єменджи.

 
15.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах