Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Працівники підприємств Слов’янська та Миколаївки змагалися в баскетболі

11 квітня працівники підприємств Слов’янська та Миколаївки змагалися в баскетболі.

Ігри відбулися в межах традиційної спартакіади серед працівників підприємств, організацій, установ. Змагання з баскетболу пройшли в спортивному залі «Юність» ПАТ «Словважмаш».

Участь у матчах взяли 6 команд: Слов’янська ТЕС, ТОВ «Тіара», ПАТ «Слов’янський механічний завод», 2 команди від ПрАТ «Кераммаш» та команда ветеранів і любителів спорту «Ветеран». Про останній колектив слід зазначити окремо – згуртував його та подав заявку на участь у грі легенда аматорського спорту Слов’янська Олександр Коваленко. У 1960-80-х роках Олександр Іванович був постійним учасником і організатором міських змагань з футболу, баскетболу, волейболу. Ось і цього дня, дізнавшись, що в місті відбудуться змагання з улюбленого виду спорту, він зібрав команду, до складу якої ввійшли і ветерани спорту і молоді люди, які полюбляють цю гру і просто ведуть активний і здоровий спосіб життя. Незважаючи на свій поважний вік – 72 роки, Олександр Коваленко більшість часу проводив у грі на спортивному майданчику, і його досвід та уміння грати в команді не раз змушували суперника починати «із-за бокової».

За підсумками всіх зіграних ігор визначилися переможці та призери:

І місце – команда ТОВ «Тіара»;
ІІ місце – команда ветеранів і любителів спорту «Ветеран»;
ІІІ місце – команда ПрАТ «Кераммаш».

Усі учасники змагань отримали, перш за все, задоволення від улюбленої гри, а переможці і призери нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Наступними в межах спартакіади серед працівників підприємств, організацій, установ відбудуться змагання з футболу, які проходитимуть 25 квітня на стадіоні «Локомотив».

 
14.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах