Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Велосипедисти Донеччини – серед призерів всеукраїнських змагань на шосе

7-11 квітня в Одесі пройшов весняний чемпіонат України з велоспорту в гонці-критеріумі та всеукраїнські змагання в гонці на час і груповій гонці серед чоловіків, жінок, юніорів, юнаків та дівчат.

Усього в змаганнях взяло участь 215 спортсменів, серед яких 9 чоловік представляли команду Донецької області.

У перший день змагань в індивідуальній гонці на час 10 км серед юнаків переміг Даниїл Нікулін – представник ОСДЮСШОР, вихованець Заслуженого тренера України Валерія Красова. Його товариш по команді Артур Борисенко посів четверте місце, а ще один учасник змагань від Донецької області Володимир Василюк був 11-тим. Загалом у змаганнях серед юнаків взяло участь 68 спортсменів.

Серед жінок в індивідуальній гонці на час 20 км третє місце посіла Валерія Кононенко (ОСДЮСШОР, тренер – Валерій Красов).

У другий день змагань, у груповій гонці на 65 км серед юнаків Артур Борисенко був другим, а в груповій гонці на 120 км серед чоловіків переміг Марк Падун (Донецька-Київська області). Серед жінок третє місце посіла Валерія Кононенко.

У гонці-критеріумі 2 тур серед чоловіків, жінок, юнаків, юніорів представники Донецької області показали наступні результати: 6 місце серед чоловіків – Костянтин Ашуров, 4 місце серед жінок – Валерія Кононенко, 5 місце серед юнаків – Валентин Соловей.

Наступні змагання з велоспорту на шосе проходитимуть у Кіровограді 16-19 квітня – Кубок України в багатоденній гонці серед чоловіків, жінок, юнаків, дівчат 3 тур. 

 
14.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах