Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери з Маріуполя – на п’єдесталі чемпіонату Європи серед юнаків та юніорів

З 7 по 11 квітня в угорському місті Орошгаза проходив чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед юнаків та юніорів (екіпірувальний дивізіон).

Донецьку область у складі збірної України представляли три спортсмена з Маріуполя: Владислав Чорний, Євген Святенко та Олександр Рубець.

У змаганнях серед юнаків наші пауерліфтери стали чемпіонами у своїх вагових категоріях.

Владислав Чорний (Маріуполь – Бердянськ, СК «Геркулес», тренери – Іван Збандут та Леонід Котенджи) показав кращий результат у ваговій категорії 74 кг – 642,5 кг: присідання – 265 кг (1 місце), жим – 125 кг (4 місце), тяга – 252,5 кг (1 місце). Також він став абсолютним чемпіоном Європи серед юнаків з результатом 480.4620 очок.

Першим у ваговій категорії 120 кг був Євген Святенко (Маріуполь, СК «Геркулес», ДЮСШ «Атлетик», тренери – Іван Збандут і Володимир Свистунов). Його результат у сумі триборства – 740 кг: присідання – 305 кг (1 місце), жим – 185 кг (1 місце), тяга – 250 кг (2 місце).

У змаганнях серед юніорів у ваговій категорії 93 кг Олександр Рубець (Маріуполь, СК «Геркулес», ДЮСШ «Атлетик», тренери – Іван Збандут і Володимир Свистунов) посів друге місце із результатом 872,5 кг: присідання – 360 кг (1 місце), жим – 230 кг (2 місце), тяга – 282,5 кг (5 місце).

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості Донеччини вітає пауерліфтерів та їх тренерів із вдалим виступом на чемпіонаті Європи і бажає нових перемог у майбутній спортивній кар’єрі.

 
14.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах