Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


16-річні важкоатлети Донеччини здобули «золото» і «бронзу» на чемпіонаті світу

З 7 по 12 квітня в Лімі (Перу) проходив чемпіонат світу з важкої атлетики серед кадетів.

Від України на змагання поїхали чотири спортсмени, двоє з яких представляли Донецьку область.

Першою на важкоатлетичний поміст вийшла Альона Шевкопляс. У ваговій категорії до 63 кг наша спортсменка завоювала бронзову медаль у сумі двоборства, показавши результат 193 кг. «Малі» бронзові нагороди Альона отримала і в кожній вправі – у ривку (87 кг) та поштовху (106 кг). У підсумку спортсменка залишила за собою суперниць з Еквадору та Японії, які посіли 4 та 5 місця відповідно.

Ще один представник Донеччини Ігор Обухов здобув звання чемпіону світу у ваговій категорії до 85 кг. У сумі він підняв 316 кг – а це виявилося всього на 1 кг більше, ніж у його конкурента Джонатана Ріваса Москери з Колумбії. У вправі ривок Ігор здобув срібло – 133 кг, програвши колумбійцю 7 кг. А в поштовху Рівас обмежився результатом 175 кг, у той час як наш атлет подужав 183 кг і отримав малу золоту медаль.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик від імені спортивної громадськості Донеччини вітає юних важкоатлетів та їх тренерів із вдалим виступом на світовій першості і бажає нових яскравих досягнень на майбутніх змаганнях.

 
14.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах