Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Смарагдове місто» приймало чемпіонат області з черлідингу серед дітей соціально незахищених категорій

6 квітня в санаторно-оздоровчому центрі реабілітації «Смарагдове місто», розташованому в с. Соснове, відбувся чемпіонат Донецької області з черлідингу серед дітей соціально незахищених категорій.

Змагання були присвячені Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру, який відзначався в день їх проведення.

На відкритті чемпіонату зі словами привітання до учасників звернувся начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він наголосив, що заняття спортом доступні абсолютно для всіх людей – незалежно від їх віку, соціального статусу чи інших можливостей. А різноманіття і універсальний характер спортивних заходів сприяють тому, що спорт став найважливішим фактором розвитку і зміцнення миру у всьому світі.

Також Володимир Мицик вручив подяку директору центра реабілітації «Смарагдове місто» Галині Демченко.

За характером змагання були командними. Участь у них взяли діти соціально незахищених категорій, переміщені до «Смарагдового міста» ще майже рік тому у зв’язку з активними бойовими діями на території Донеччини. Усього на чемпіонаті виступило 10 команд з Донецька, Сніжного, Торезу, Часов Яру, Мар’їнки, Маріуполя, Амвросіївки.

У рамках змагань були визначені дві вікові категорії: діти (9-11 років) та юніори (12-16 років). У першій з них перемогла команда Мар’їнки, а в другій – Амвросіївки.

Безпосереднім організатором проведення чемпіонату виступила обласна дитячо-юнацька спортивна школа для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

 
07.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах