Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


6 квітня Міжнародний день спорту відзначили в Маріуполі

6 квітня в Маріуполі на базі легкоатлетичного манежу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 відбувся захід, приурочений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку.

На відкритті дітвору зі шкіл № 10, № 55 та № 56 привітали начальник управління з фізичної культури і спорту Олег Муравйов, найсильніша людина України, майстер спорту України міжнародного класу зі стронгмену Олександр Лашин, майстер спорту СРСР з легкої атлетики, призер Спартакіади СРСР зі стрибків у довжину серед школярів, суддя національної категорії, тренер-викладач КДЮСШ № 4 В’ячеслав Шкарпов і заслужений тренер України з важкої атлетики Віталій Шведов, який виховав бронзового призера Олімпійських ігор в Лондоні Юлію Калину. Почесні гості висловили надію, що після проведеного заходу ряди відділень з олімпійських та неолімпійських видів спорту поповняться новими бажаючими спробувати свої сили у спортивних залах і на бігових доріжках.

З показовими виступами перед присутніми виступили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлетик» та міського центру позашкільної роботи за місцем проживання.

 

Учнів загальноосвітніх шкіл, які регулярно займаються в ДЮСШ і досягли серйозних результатів у спорті, встановили особисті рекорди, активно пропагують фізичну культуру і спорт, заохотили сувенірами та вручили подяки управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

 
07.04.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах