Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондисти з Дружківки здобули 6 золотих медалей на всеукраїнському турнірі «Olympic star»

21 березня в Полтаві відбувся Всеукраїнський турнір з тхеквондо ВТФ «Olympic star».

Медалі були розіграні у всіх вікових категоріях: діти (2008 р.н.), молодші юнаки (2006-2007 р.н.), юнаки (2004-2005 р.н.), кадети (2001-2003 р.н.), юніори (1998-2000 р.н.) та дорослі (1998 р.н. і старші).

Серед переможців змагань у різних вікових та вагових категоріях опинилися шість спортсменів Донецької області – вихованці Дружківської дитячо-юнацької спортивної школи.

Серед дітей у ваговій категорії до 22 кг кращим був Олександр Носуля. У такій само ваговій категорії серед молодших юнаків перемогу здобув Ілля Нікішин.

Серед юнаків у ваговій категорії до 37 кг першим був Кирило Кремнєв.

Перемоги серед юніорів здобули три тхеквондиста Донеччини: Микита П’ятак (в/к до 51 кг), Максим Носуля (в/к до 59 кг) та Андрій Гарбар (в/к до 78 кг).

Окрім «золота», у активі тхеквондистів Дружківки опинилися срібні та бронзові нагороди. «Срібло» завоювали Марк Волино (серед юніорів), Олексій Буневич (серед юнаків) та Родіон Заїка (серед дітей). Бронзовими призерами турніру стали Владислав Буневич і Анна Антоненко (серед кадетів), Артем Гарбар (серед юнаків).

Відзначимо, що шість золотих нагород наших тхеквондистів дозволили їх наставнику – Юрію Бірюкову – увійти до трійки кращих тренерів за підсумками змагань. Також за кращу тренерську роботу був нагороджений Володимир Страшненко.

Усього участь у турнірі взяли близько 700 спортсменів, які представляли 25 команд з Полтавської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Сумської, Донецької, Миколаївської областей та міста Київ.

Турнір «Olympic Star» є одним з етапів підготовки українських тхеквондистів до чемпіонатів України, а також міжнародних стартів.

 
23.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах