Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зіграні матчі четвертого туру Дитячої хокейної ліги Донбасу

Минулими вихідними на Арені «Альтаїр» у Дружківці пройшли матчі четвертого туру регулярного чемпіонату Дитячої хокейної ліги.

У суботу, 21 березня, між собою зіграли хокеїсти Краматорська та Дружківки.

У матчі молодшої вікової категорії (6-8 років) команди визначали, хто покине останню сходинку в турнірній таблиці (після трьох турів обидва колективи мали лише по одному очку в своєму активі). У підсумку, краматорські хлопці не залишили шансів юним дружківчанам, відправивши в сітку їхніх воріт сім шайб.

Краматорськ мол. – Дружківка мол. – 7:0

Поєдинок старших команд (9-11 років) вийшов не таким одностороннім у плані інтриги і результату. Якщо в перші 20 хвилин гри краматорчани змогли забезпечити собі мінімальну перевагу в рахунку, то друга частина гри залишилася за старшою командою Дружківки. Підсумком гри стала бойова нічия з рахунком 2:2, яка більше влаштувала дружківчан, дозволивши їм забезпечити лідерство в групі.

Краматорськ ст. – Дружківка ст. – 2:2

У неділю, 22 березня, у рамках 4-го туру ДХЛ також зіграли команди Слов’янська та Костянтинівки.

Насиченим боротьбою і небезпечними моментами видався матч серед молодших вихованців ДЮСШ ХК «Донбас» зі Слов’янська і Костянтинівки. Однак натхненна гра воротарів і відверте невезіння нападників звело всі загрози воротам обох команд на нуль. У підсумку молодші хокеїсти розділили очки, зберігши свої лідерські позиції в групі.

Слов’янськ мол. – Костянтинівка мол. – 0:0

Закинуті шайби численні вболівальники на «Альтаірі» побачили в матчі старшої вікової категорії. У першому періоді свої претензії на перемогу команда зі Слов’янська висловила одним забитим голом, а в заключній частині гри номінальні господарі відзначилися ще двічі. Команда Костянтинівки протиставила супернику гідну гру, але відзначилася лише одного разу.

Слов’янськ ст. – Костянтинівка ст. – 3:1

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
23.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах