Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зіграні матчі третього туру Дитячої хокейної ліги Донбасу

Минулими вихідними на Арені «Альтаїр» у Дружківці пройшли матчі третього туру регулярного чемпіонату Дитячої хокейної ліги Донбасу.

У суботу, 14 березня, між собою зіграли хокеїсти Дружківки та Костянтинівки.

Матч команд вікової категорії від 6 до 8 років виявився багатим на забиті голи – 9! У першому періоді молодша команда Костянтинівки не залишила шансів супернику, відправивши в сітку його воріт п’ять шайб. Такий успіх, мабуть, розслабив номінальних гостей, що призвело до програного другого періоду, але відіграти всі п’ять шайб юним дружківчанам не вдалося.

Дружківка мол. – Костянтинівка мол. – 3:6 (0:5, 3:1)

Неабияка боротьба розгорнулася і в поєдинку старших колективів (9-11 років). Обидві команди створили безліч небезпечних моментів біля воріт один одного, у грі навіть було призначено два штрафні кидки, один з яких був реалізований. Впевнена гра дружківського голкіпера Яна Науміка принесла першу в цьому чемпіонаті «суху» перемогу для його команди.

Дружківка ст. – Костянтинівка ст. – 4:0 (1:0, 3:0)

У неділю, 15 березня, в рамках 3-го туру ДХЛ також зіграли команди Краматорська і Слов’янська.

У матчі молодшої вікової категорії фаворит групи – команда Слов’янська – зміцнила своє лідерство в квартеті, але третя до ряду перемога далася їй непросто. Юні краматорчани не втримали свої ворота на замку в перші 20 хвилин гри, пропустивши двічі. Ця різниця виявилася вирішальною в грі, незважаючи на те що останній період залишився за номінальними господарями – 1:0.

Краматорськ мол. – Слов’янськ мол. – 1:2 (0:2, 1:0)

У поєдинку старших команд перемогу також відсвяткували хокеїсти зі Слов’янська, проте, на відміну від своїх молодших одноклубників, цей тріумф став для них першим у чемпіонаті. Завдяки цій мінімальній перемозі колектив зі Слов’янська наздоганяє команду Краматорська в турнірній таблиці, проте продовжує поступатися їй за різницею забитих і пропущених голів.

Краматорськ ст. – Слов’янськ ст. – 1:2 (0:0, 1:2)

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
17.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах