Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Свята 8 березня в Красноармійську провели регіональний дитячий турнір з дзюдо

7 березня в Красноармійську був проведений традиційний регіональний дитячий турнір з дзюдо, присвячений Міжнародному жіночому дню.

У змаганнях цього року взяли участь близько 100 юних дзюдоїстів 2003-2005 рр.н. з Добропілля, Новодонецька, Олександрівки, Димитрова та трьох спортивних клубів Красноармійська.

За підсумками турніру визначилися чемпіони та призери в 10 вагових категоріях. Серед дзюдоїстів Красноармійській школи дзюдо чемпіонами змагань стали п’ять спортсменів: Михайло Михалко (27 кг), Данило Данильченко (29 кг), Юрій Солдатенко (42 кг), Філіп Філіппов (50 кг) і Ельман Сулейманов (55 кг).

Чемпіонами в інших вагових категоріях стали три представника Добропілля – Дмитро Кирнос (25 кг), Артем Перетятько (32 кг), Артем Гайдоба (46 кг), а також спортсмени з Димитрова Всеволод Мороз (35 кг) і Дмитро Пугач (38 кг).

Усім переможцям та призерам були вручені грамоти та медалі від піклувальника міського олімпійського комітету Сергія Андрійченко і грошові призи від народного депутата Євгена Геллера.

Нагородження проводили заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, голова комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Віктор Поліщук та заступник Димитровського міського голови Олександр Брикалов.

 
11.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах