Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Черлідери Донеччини отримали на чемпіонаті України 21 нагороду

У міжнародний жіночий день 8 березня в Дніпродзержинську відбувся чемпіонат України з черліденгу.

Усього в змаганнях взяло участь понад 500 спортсменів з 11 областей України. Команду Донеччини представили 33 вихованця Красноармійської школи черліденгу на чолі з тренером Наталією Коновалюк.

За підсумками змагань у різних номінаціях наші спортсмени отримали 21 нагороду різного ґатунку: 7 золотих, 9 срібних та 5 бронзових.

У віковій категорії 5-8 років «СК Альтаїр» (Красноармійськ) посів перше місце в номінації данс-помпон. Також наші черлідери посіли 1 місце в данс-квартеті, друге – у хіп-хопі, перше, друге і третє – у данс-дуеті, друге – у данс-соло (Ганна Муханова) і у джаз-соло (Софія Парубова).

Серед дітей 8-12 років перші місця посіли Ярослава Трясорук – у данс-соло, Валерія Головізіна – у черліденгу особистому. Другими в хіп-хоп дуеті стали Валерія Головізіна та Ілля Шутько, у хіп-хоп квартеті – Олександр Камчатний, Олександра Єлісеєва, Ілля Шутько та Валерія Головізіна, у хіп-хоп соло – Ілля Шутько. Третє місце в данс-дуеті посіли Валерія Головізіна та Єлизавета Онасенко, у хіп-хоп соло – Валерія Головізіна.

Серед юніорів другими в хіп-хоп дуеті були Діана Малярова і Дар’я Лейко.

У хіп-хоп дуеті серед дорослих перше місце посіли Маргарита Наумова і Лілія Гаврушко (на фото справа), також Маргарита Наумова стала першою у хіп-хоп соло. У данс-дуеті Маргарита Наумова і Лілія Гаврушко були другими, а Альона Земляна і Дар’я Лейко – третіми. Ще одне третє місце в данс-соло посіла Лілія Гаврушко.

Красноармійським спортсменкам Маргариті Наумовій та Лілії Гаврушко було присвоєно звання майстрів спорту України. Наразі дівчата готуються до чемпіонату світу, який пройде 24 березня в м. Орландо (США).

 
10.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах