Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фігурист ДЮСШ ХК «Донбас» став першим на етапі Кубка України в Калуші

Вихованець секції фігурного катання дитячо-юнацької спортивної школи хокейного клубу «Донбас» Валерій Карасев виграв п’ятий етап Кубка України, який проходив 26-28 лютого в місті Калуш (Івано-Франківська область).

Незважаючи на зайняте перше місце, тренер юного фігуриста Наталія Гордєєва впевнена, що Валерій ще не показав свого найкращого катання в сезоні.

«Початок програми був хорошим, проте в кінцівці допустили декілька помилок. Валера зачепився зубцями за лід при виконанні стрибкового каскаду з двома оборотами, за що з нас зняли бали. Виручила перша частина програми, де ми набрали свої базові бали і навіть отримали надбавки за чисте і технічно правильне виконання Акселя та інших стрибкових елементів.

Міг відкатати і краще, скажу чесно, що я не задоволена прокатом на всі 100 %. Він сам знає свої помилки, ми їх, звичайно, вже розібрали, будемо виправляти. Також це перше місце нікому не повинно закрутити голову, тому що на цьому етапі були відсутні два серйозних фігуриста, наших конкурента з Харкова та Києва, які, як і ми, входять до ТОП-10 за поточними результатами сезону. Підводячи підсумок: результатом ми задоволені, якістю – ні», - говорить Наталія Валеріївна.

Нагадаємо, що всього Кубок України з фігурного катання включає в себе 7 етапів. Підсумковий бал для кожного фігуриста буде складатися із суми трьох кращих оцінок, отриманих на всіх цих семи етапах. З цього підсумкового балу будуть визначені десять кращих учасників, які потраплять у фінал.

«Шанси на потрапляння у фінал у нас дуже високі, якщо до першого місця в Калуші ми йшли на сьомому місці в загальному заліку, то тепер наші позиції стали ще вище і міцніше. Це хороший результат, враховуючи, що свої виступи в Кубку ми почали тільки з п’ятого етапу, пропустивши попередні. Радує, що ми ростемо, ускладнюємо програму і рухаємося в правильному напрямку», - розповідає тренер.

Наступний, шостий етап Кубка відбудеться 17 березня в Харкові.

 
За інформацією ХК «Донбас»
 
03.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах