Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На «Спортивній зимі 2015» буковинці віддали завойоване «золото» команді Донеччини

У комплексі «Сонячна долина», який розташований в с. Бояни Новоселицького району Чернівецької області, з 24 по 26 лютого пройшов Всеукраїнський захід «Спортивна зима».

Участь у змаганнях взяла і команда учнів середнього шкільного віку Донецької області, яка була складена з представників Дружківки та Краматорська.

Хоч захід відбувається під олімпійським гаслом – «головне не перемога, а участь», усе ж не обійшлося без нагородження. Призерів визначали як у окремих видах програми (сноутюби, боулінг, гірськолижний слалом), так і в загальному заліку.

Підсумкове третє місце вибороли представники Котовська Одеської області, на другому місці розташувались минулорічні тріумафатори із Донеччини, а переможцями стали господарі траси з Чернівецької області.

Одразу після вручення «золотих» медалей капітан буковинської команди взяв слово і… приємно шокував присутніх – він запропонував помінятися нагородами зі срібними призерами, які в такий непростий час приїхали із Донецької області та ще й класно виступали.

 
02.03.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах